Инфо

5. септембар 2019.5. сеп 2019.
ЗА ДАНАС ЗАКАЗАН НОВИ ОКРУГЛИ СТО ВЛАСТИ И ОПОЗИЦИЈЕ

Анализа постигнутих резултата

Четврти округли сто, најављен за данас, 5. септембар, у оквиру Дијалога о изборима 2020. године на Факултету политичких наука у Београду биће посвећен осврту на постигнуте резултате у последњих месец дана, саопштили су организатори.
На њему ће учесници разговарати о препорукама које су биле предмет разговора у претходна два панела посвећена финансирању кампања и приступу медијима.
- Циљ наредног округлог стола је да се сачини преглед решења у ове две области око којих је постигнута сагласност свих учесника у дијалогу, која би могла да се примене као трајна, или прелазна решења у периоду до одржавања наредних парламентарних и локалних избора", наводи се у саопштењу ФПН-а.
Како је наведено, томе ће допринети и писмено изјашњавање политичких странака које су доставиле своје осврте на препоруке и оцене цивилног друштва. Као и на претходним округлим столовима, и овог пута ће дебата бити модерирана по „Чатам Хаус“ правилу.
- На учешће у дијалогу позвани су представници релевантних политичких странака, организације грађанског друштва које се баве изборима, новинарска и медијска удружења и стручњаци с факултета и института који се баве овим темама - додаје се у саопштењу.
ФПН Универзитета у Београду и Фондација за отворено друштво организују серију округлих столова поводом парламентарних и локалних избора који би требало да се одрже на пролеће 2020.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa