Инфо

12. септембар 2019.12. сеп 2019.
Донација Ротари клуба
УСТАНОВA ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ “ШАБАЦ”

Донација Ротари клуба

Ротари клуб Шабац 6. септембра 2019. је у склопу својих бројних хуманих активности Установи за децу и младе „Шабац“ поклонио вредан школски прибор и ћебад.
Руководиоцу установе Славици Матић поклоне је уручила докторка Вера Рајић члан клуба и некадашња председница истичући да је њихова организација, добра душа великог срца увек спремна да помогне другима.
-Наш спонзор Ју-пром донираo je за ову децу школски материјал и ћебад. Клуб је врло активан, помажемо нашим суграђанима, школама, деци не само финансијски него држимо едукативна предавања, рекла је докторка Вера Рајић.
Шабачки ротаријанци су посетили сличне организације у окружењу, а увек су спремни да буду добри домаћини.
Руководилац установе Славица Матић искористила је ову прилику да позове друге људе, заједнице доброг срца да посете ову установу и донирају средства која ће бити од значаја за кориснике центра.
-Потребе наших корисника су свакодневно велике све се троши, пропада. Помоћ од Ротари клуба нам доста значи и сама чињеница да нисмо заборављени, рекла је Славица Матић.
Установа за децу и младе “Шабац“ при градском Центру за социјални рад почела је са радом 15. марта 2014. године. Намењена је збрињавању деце и младих са аутизмом и одраслих са сметњама у комуникацији. Тренутно прима 41 корисника.
М. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa