Инфо

12. септембар 2019.12. сеп 2019.
Општински пехар Pamaneri
КРАЈ ГАЛОПСКЕ СЕЗОНЕ НА ХИПОДРОМУ У БОГАТИЋУ

Општински пехар Pamaneri

Нема сумње да хиподром Коњичког клуба “Мачванин” у Богатићу доживљава “ренесансу”, после орања дела стазе. Захваљујући напорима, пре свега Општине Богатић, бројних спонзора и страствених заљубљеника у овај спорт, све се враћа у првобитно стање и још веће интересовање Мачвана. Овогодишња сезона галопских трка одржана на овом спортском објекту, састојала се од четири тркачка дана, а протеклог, (недеља 08. септембар 2019. године), одржано је укупно пет галопских трка.
У трци општине Богатић, категорије листед на 2.000 метара за трогоде и старије коње победила је Pamanera, власништво Victory Castile са Мешетовићем у седлу. Представницима ове сјајне четворогоде кобиле победнички пехар и пехар у трајно власништво уручио је председник општине Богатић Ненад Бесеровац.
Овог, завршног дана сезоне у Богатићу, мачвански галопери остварили су три победе. У другој трци дана названој Караван ДОО Богатић на 1.400 метара за двогодце без победе, тријумфовала је Džejla. У трећој “Санно”, победила јеWizardess из штале “Антилоп”, док је у трци ЈКП Богатић, категорије три за трогоде коње на 1.700 метара у великом стилу, на одушевљење бројне публике прва кроз циљ прошла је Barbara Hepworth, власништво Александра и Ане Ружић.
Љ.Ђ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa