Инфо

19. септембар 2019.19. сеп 2019.
Скромно, у кругу најближих
ВАТРОГАСЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ СЛАВУ

Скромно, у кругу најближих

Ватрогасци - спасиоци у уторак су обележили своју славу, Несагориву купину. Слава је скромно обележена у кругу најближих пријатеља и сарадника и поред запослених у Одељењу за ванредне ситуације у Шапцу присуствовали су јој колеге индустријски ватрогасци из "Еликсира", "Белих лимова" и Добровољног ватрогасног друштва "Видојевица" из Лешнице, као и представници Војске Србије у Шапцу.
Ватрогасци су славу ове године дочекали у бољем расположењу, јер је возни парк знатно опремљенији возилима која је у неколико наврата Одељењу у Шапцу поклонило Министарство унутрашњих послова. Надају се да ће славу наредне године прославити у реконструисаном Ватрогасном дому, јер је израда пројекта у току.
Како почињу радови на њивама, код наших пољопривредника је годинама уназад веома популарно паљење остатака после брања кукуруза. Поред тога што уништавају плодно тле, угрожавају животе и туђу имовину. Ватрогасци још једном апелују на пољопривреднике да не пале на својим пољима и подсећају да су казне за изазивање пожара на отвореном од 10.000 до 50.000 динара.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa