Инфо

19. септембар 2019.19. сеп 2019.
Инвестирање сопственим средствима
НАСТАВАК УРЕЂЕЊА ГРАДА

Инвестирање сопственим средствима

Асфалтирање Далматинске улице (месна заједница Касарске ливаде у Шапцу) завршено је протекле недеље. Ова улица дугачка је преко два километра, а од тога је завршено километар и 800 метара. Радове на градилишту обишао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић у присуству одборнице Скупштине града Марије Лазић и председника месне заједнице Касарске ливаде Ивана Цвејића.
Јединствена је оцена да ће уређење улица тротоара, и осталог сходно могућностима града допринети безбеднијем животу грађана и задовољавању њихових потреба. Ово је само један у низу радова.
-Далматинска је једна од 40 улица која се реконструише. Ниво услуге и услова живота треба да буде једнак у свим деловима града. Ова месна заједница има исти третман као и остале. Поред тога биће урађени и тротоари. Деца морају безбедно да стигну до школе, а имаћемо и јавни превоз на 20 минута. Ово су инвестиције које финансирамо из буџета града, рекао је градоначелник Небојша Зеленовић.
Председник Савета МЗ „Касарске Ливаде“ Иван Цвејић изразио је захвалност свима који су допринели реализацији инвестиције. По његовом мишљењу ово је више од очекиваног.
-Далматинска улица је била доста оштећена. Градоначелник Небојша Зеленовић је обећао да ће бити асфалтирана. Ево испунио је обећање. Сви смо задовољни. Улица је проширена у једном делу, и од великог је значаја за мештане овог краја, рекао је председник Савета МЗ Иван Цвејић.
-Мени је као и свим житељима месне заједнице драго што се ово све спроводи у дело. Ту сам да оправдам оно што смо као одбрници у Скупштини града изгласали буџетом. Такође бих искористила прилику да мештанима кажем да им стојим на располагању, рекла је одборница Скупштине града Марија Лазић.
Вредност послова је 16 милиона динара. За наредни период планирано је асфалтирање „Жичке улице“, уређење простора и паркинга око „Дома“, тротоар у улици Стефана Првовенчаног, улица Космајска и Рудничка.
М. Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa