Инфо

19. септембар 2019.19. сеп 2019.
У знаку Krasive
ОСМИ ТРКАЧКИ ДАН НА ХИПОДРОМУ У ШАПЦУ

У знаку Krasive

Најбољи финиш четворогоде љубимице из штале “Маторчић”, која је у трци Града Шапца носила у седлу Гнесија. Глас Подриња обележио Орао Трлић, а галоп за победнички пехар председника Чивијашке
републике It s my time
Осмог тркачког дана на хиподрому у Шапцу, протекле недеље, све је засенила својим фуриозним финишом у трци Града Шапца (Груп један) на 2.000 метара за трогоде и старије коње, четворогода лепотица из штале “Маторчић”, Krasiva, која је у седлу носила Гнесија. Њеним представницима, победнички пехар и ловор уручио је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић.
У трци овог дана која је привукла највећу пажњу посетилаца наступило је укупно седам брзих коња који иза себе имају одличне резултате.
Другим местом морао је да се задовољи Rhett Butler са Шашићем у седлу, док је треће место освојила Lullaby , коју је јахао Илић, а већи део стазе били су на челу колоне.
Овог дана укупно је одржано шест галопских трка. У првој за пехар председника Чивијашке републике на 1.200 метара победила је It’s my time са Шашићем у седлу, други је био Quelindo Sur, а трећи Firman Sam.
Трка Омниум – Аграр Петровић, друга по реду, овог дана, категорије три, за двогоде и старије коње на 1.300 метара припала је Waslawiju, који је први прошао кроз циљ носећи у седлу Перовића. Друга је била Chantilly, а трећи Torino Hill.
У трећој, листед трци за двогоде коње Меморијал “Миомире Миње Кнежевић” на 1.500 метара, победила је Miss Iron са Перовићем у седлу. Други је био Calimero Bas, а трећи Asensio.
Ни пета трка Меморијал Момчило Мома Антонић, (Хандикап један) за трогоде и старије коње није прошла без узбуђења. Победио је Al Capone, са Лазаревићем у седлу. Други на циљу био Ogon, а трећи Tajson.
Неизвесно надметање виђено је и у последњој, шестој трци овог дана “Глас Подриња”, (Хандикап четири) за трогоде и старије кодок је трећи стигао Salah al din.

Љ.Ђ.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa