Инфо

3. октобар 2019.3. окт 2019.
Пријем за прву генeрацију студената Академије

Пријем за прву генeрацију студената Академије

Академија струковних студија Шабац уприличила је свечани пријем за прву генерацију студената. Будуће академце поздравила је в.д. председника Академије Маријана Исаковић истакавши да је знање потреба сваког младог човека, моћ, али и гарант да ће лакше савладати животне препреке.
-Визија Академије је да вам омогући квалитетно образовање, уз стручан кадар, како бисте прихватили идеју доживотног учења у чему ћемо вас увек подржати и охрабрити - рекла је Исаковић.
Свечани пријем студената одржан је у Одсеку за пољопривредно-пословне студије, Одсеку студија за васпитаче и медицинске сестре васпитаче и Одсеку за медицинске и пословно-технолошке студије.
Академија је самостална високошколска установа која у обављању делатности обједињује образовни, примењено-истраживачки и стручни рад, као компоненте јединственог процеса високог образовања и основана тако што је извршена статусна промена спајања Високе медицинске и пословно-технолошке школе струковних студија, Високе пољопривредне школе струковних студија и Високе школе струковних студија за васпитаче.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa