Инфо

3. октобар 2019.3. окт 2019.
Породица у првом плану
У КОМПАНИЈИ ЈАЗАКИ ОДРЖАН „ДЕЧИЈИ ДАН“

Породица у првом плану

Јапанска компанија Јазаки (Yazaki) приредила је прошле недеље „Дечији дан“ (Children’s day) у част деце запослених.
Најмлађи су имали прилику да уживају у различитим забавним програмима у друштву родитеља. За њих је организован низ активности: луткарске представе, дружење са кловновима, аниматорима, цртање лица, радионице, дворац на надувавање, трамболине и још много изненађења.
Поред забавног садржаја радницима и њиховим најмлађим члановима породице омогућен је обилазак фабрике.
Ово је била јединствена прилика да запослени својим породицама покажу њихов радни простор, и упознају их са помоћним просторијама и производним погоном.
У тренинг центру припремљени су мали симулатори на којима су тренери објашњавали деци уз подршку родитеља како изгледа направити електро инсталацију.
Све оно о чему су им родитељи причали код куће клинци и клинцезе су моги да виде у посети фабрици.
- Компанија Јазаки традиционално негује породичне вредности и на свакој локацији где год да послује, ставља породицу на прво место. Данас смо решили да позовемо све запослене да са својим најмлађим члановима породице уживају у овом лепом дану. У суштини главна идеја је била да се чланови породице наших запослених упознају где њихови родитељи раде - рекла је менаџерка људских ресурса компаније Сања Костић.
Јапанска компанија Јазаки послује од 2017. године у Шапцу. Налази се у индустријској зони у граду. Производи кабловске сетове за камионе Дајмлер (Daimler). Тренутно запошљава три хиљаде људи.

М.Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa