Инфо

10. октобар 2019.10. окт 2019.
Враћање добра у моду
ОСНОВНА ШКОЛА „СВЕТИ САВА“ У ШАПЦУ

Враћање добра у моду

У оквиру кампање Вратимо добро у моду, компанија CG FOODS EUROPE d.o.o. из Руме прославила је у петак други рођендан у Основној школи „Свети Сава“ у Шапцу. Слављеници су се дружили са децом и особљем школе у радној акцији – чишћење и уређивање школског простора.
Ово треба да буде пример другима како би подигли свест о томе да је заштита животне средине од кључног значаја за здрав и леп живот.
- Компанија CG FOODS EUROPE произвођач је „Wai Wai“ нудли. Рођендан смо желели да прославимо управо на овај начин. Пре извесног времена смо започели са кампањом Вратимо добро у моду. Први корак је била одлука да се један динар од продаје наших породичних паковања одваја у добротворне сврхе. Спроводимо идеју у школи „Свети Сава“ да не бисмо ишли далеко из Руме, где је наша производња. У близини је више институција за које може много да се уради. Осећамо се боље када за децу урадимо нешто добро и за средину у којој послујемо – каже менаџерка маркетинга компаније Сања Чолић и додаје да су овом приликом уручили прикупљена средства за набавку дидактичког материјала, и производе из асортимана компаније.
Директорка школе Катарина Томић се захвалила на поклонима оцењујући то као значајну помоћ.
- Ми смо слабо примећени од локалних фирми. Прошле године смо организовали акцију оснивања библиотеке. Неке фирме су нам изашле у сусрет, а већина не. Сама иницијатива је потекла из Руме, пријатно сам изненађена. Могу да вам кажем да смо пресрећни.
Ова акција, није била само начин да компанија прослави свој рођендан. Она је покренута са намером, не само да се чини добро за неког другог, већ и да се добро – као једна од основних људских вредности – врати у моду. Добро није ретко – само треба да помогнемо да се види боље и да се шири даље.
М.Г.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa