Инфо

30. јун 2011.30. јун 2011.
КОЦЕЉЕВА

НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА

Традиционални пријем носилаца Вукове дипломе код председника општине. Осим коцељевачке општине најбоље ученике наградили компанија Раух и Агенција за спортске активности Аква
Прошле среде у сали Скупштине општине Коцељева уприличен је пријем код председника ове општине 16 најбољих ђака, како вуковаца тако и оних који су у току протекле школске године на државним такмичењима остварили запажене резултате. У Основној школи Мића Станојловић 13 ученика завршило је основно образовање са свим петицама. Према речима директора Павла Алексића по четири вуковца су из Коцељеве и Драгиња, један мање је у Доњем Црниљеву и два су из Каменице. Међу њима су и Ивана Петровић из Брдарице али и Срђан Јуришић из Коцељеве који су на смотри талената остварили добре резултате из историје, односно из биологије.
Најбоља међу најуспешнијим свршеним основцима је Јелена Поповић која се нада да ће од септембра бити ђак Шабачке гимназије. Како каже, није тешко бити ђак генерације, јер је потребно само редовно учити и добро се организовати.
Једини носилац Вукове дипломе у коцељевачкој средњој школи је Невена Терзић, ученица економског смера. Планира да упише Правни факултет у Београду и сматра да јој је школа у Коцељеви пружила квалитетно образовање.
Осим Невене на пријему је присуствовао и ученик друге године средње школе Дарко Јелисавчић, који је на републичком такмичењу у конкуренцији бравара освојио четврто место.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa