Инфо

24. октобар 2019.24. окт 2019.
Опроштај до пролећа
ПОСЛЕДЊИ ТРКАЧКИ ДАН (НЕДЕЉА, 13:00)

Опроштај до пролећа

Шест галопских трка и једно надметање галопера у сулкама. Најважнија „Трка ослобођења Шапца“, листед трка на 2.400 метара. Наступа укупно 55 грла
За љубитеље коњичког спорта година траје нешто краће, уместо 12 месеци, сведе се, бар у свом најважнијем делу, на месеце у којима се одвија тркачка сезона. Око Васкрса у Шапцу је традиционални састанак коњара и поклоника племенитих четвороножаца, а у позну јесен следи растанак. Приближио се и тај дан. Последњи скуп на Шабачком хиподрому у 2019. години заказан је за предстојећу недељу, 27. октобар.
Девети тркачки дан биће и последњи у врло квалитетној, динамичној и неизвесној сезони. Пред посетиоцима представиће се 55 грла у седам трка. Централни догађај је „Трка ослобођења Шапца“, у част 23. октобра, где је пријављено седам грла, старијих од три године. Борбу за пехар водиће на стази дугој 2.400 метара. Осим ње, недеља на овдашњем тркалишту доноси окршај двогодаца у Меморијалу Мићка Костића, односно још две трке која чувају успомене на значајне људе коњичког спорта у Србији, Момчила Мију Недића, односно Модрага Баћановића. Програм ће затворити сулкаши, а ова последња трка сезоне ревијалног је карактера и наградни фонд ће равноправно поделити сви учесници.
Почетак деветог тркачког дана у сезони 2019. заказан је за 13 часова. Осим уживања у омиљеном спорту, долазак на Хиподром последњег дана текуће седмице носи и алтруистички значај. „Џокеј клуб“ активно учествује у прикупљању средстава за лечење мале Хелене Гавран. Кутија за добровољне прилоге биће на Шабачком хиподрому, спремна да прими донације посетилаца.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa