Инфо

Берза

  • aero 900 ▼ -2,39%
  • dinnpb 6.395 ▼ -1,60%
  • fint 580 ▲ 3,94%
  • kmbn 2.300 ▲ 0,13%
  • kmbnpb 661 ▲ 1,54%
  • niis 585 ▼ -0,85%
  • puue 124 ▲ 7,83%
(31. октобар 2019.)
КАСАРСКЕ ЛИВАДЕ

Асфалтирана „Жичка“

Асфалтирана „Жичка“
У скаладу са програмом локалне самоуправе настављено је асфалтирање путева у месним заједницама. Приоритет Града Шапца је да грађанима у приградским и сеоским подручјима омогући што квалитетнији живот. Жичка улицa у МЗ Касарске ливаде протеклог викенда добила је асфалт у дужини шездесет и ширини четири метра. Вредност послова износила је милион и седамсто хиљада динара. Град је испратио иницијативу мештана и на сваки динар који су скупили, Градска управа уложила је два.
- Прва и најважнија ствар јесте изградња тротоара у улици Стефана Првоненчаног. Расписан је тендер, чекамо на извођача. Планирано је уређење Рудничке и Космајске улице. Поред тога могу да најавим реконструкцију центра Касарских ливада (уређење простора око Дома, и изградња паркиралишта). Захваљујем се свим грађанима који дају иницијативе преко месних заједница да се ураде добре и корисне ствари, за наш град и места у којим они живе. Радићемо све док нам дозвољавају временски услови – истакао је грагоначелник Небојша Зеленовић.
Житељи ове улице задовољни су урађеним, а ни осмеси на лицу нису изостали. Истичу да је један од горућих проблема Жичке улице са којим су се свакодневно сусретали био не асфалтиран пут.
- Улица, је мала има мало становника али нам је свима био потребан асфалт. Захвалио бих се мојим комшијама као и локалној самоурави која нам је помогла да изведемо ову акцију, и омогућила да живимо у бољим условима – рекао је местанин Милош Тојић.
М.Г.

Најновији број

21. мај 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa