Инфо

31. октобар 2019.31. окт 2019.

У ШАПЦУ РАДИ КУРС ЗА ОБУКУ ЛИЦА ЗА ФИЗИЧКО ТЕХНИЧКУ ЗАШТИТУ

Компанија “Specijal sekurity” из Новог Сада је стручна организација која је акредитована за извођење стручне обуке лица за послове обезбеђења по свим програмима прописаним Законом о приватном обезбеђењу. За ову обуку програм је акредитовало и одобрило Министарство унутрашњих послова Републике Србије. Обука се изводи у четири града Србије – Новом Саду, Сомбору, Шапцу и Зрењанину.
До сада је у оквиру компаније обуку завршило око 1.700 полазника. Проценат пролазности полазника на испитима је веома висок, већи од 95%, што говори о озбиљности полазника и наставног особља. Иначе, испити се, по завршетку обуке, полажу у местима извођења обуке, пред комисијом МУП-а.
Ова Компанија, поред обуке из свеобезбеђења, акредитована је и за израду Процена ризика и заштите лица, имовине и пословања. Компанија је једина на тржишту Републике Србије, која пружа ову врсту услуга.
Министарство унутрашњих послова, полицијска управа у Шапцу, донела је решење којим овлашћује огранак правног лица “Specijal sekurity DОО” Нови Сад у Шапцу да може да врши стручну обуку лица са ове територије, и то за:
- обављање послова процене ризика у заштити лица, имовине и пословања,
- обављање послова физичко-техничке заштите,
- обављање послова редарске службе,
- обављање послова пројектовања и надзора над извођењем система техничке заштите и обуке корисника.
До сада на курсу у Шапцу обуку је завршило преко 800 полазника. Ову обуку изводили су врло стручни људи из своје области, сви са одговарајућим лиценцама. Обука је на високом стручном нивоу и са елементима пружања прве помоћи.
Ову обуку изводе Златан Маринковић, вођа курса, Живко Ђорђић, Бранислав Сунчанин, Горан Петровић и Милан Вујасин.
Шабачки огранак компаније “Specijal sekurity” је регионални центар за обуку заинтересованих лица са територија општина Шабац, Сремска Митровица, Богатић, Лозница, Коцељева и Владимирци.

Стеван Стојановић

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa