Инфо

7. новембар 2019.7. нов 2019.
Ново рухо Нушићеве улице

Ново рухо Нушићеве улице

Нушићева улица, која води од Фонда за здравствено осигурање до улице Владе Јовановић, као и део из Дуњића куће ка Карађорђевој улици, до краја новембра добиће потпуно нови изглед. Реконструкција ће допринети не само квалитету живота станара на овој локацији, него ће олакшати обављање послова свима који долазе у „Социјално“. Нова паркинг места треба да растерете центар града од паркираних аутомобила.

Улица ће бити једносмерна, са смером кретања од Војводе Мишића ка Владе Јовановића, а биће обезбеђено 60 нових паркинг места.

Радове су у петак обишли градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и руководилац Сектора за изградњу у ЈП „Инфраструктура“ Миодраг Филиповић. Градоначелник је том приликом истакао да се ради о великом захвату након ког ће, овај део који је у самом центру града до сада био неуређен добити нови облик и нову форму.

-Поред Синагоге ће остати коцка и задржаће се старински изглед. Обезбедићемо много већи број паркинг места него што је то било раније. Када уредимо паркирање и смер саобраћаја, овај део ће попримити потпуно нови изглед. Водили смо рачуна да задовољимо и поребе станара и оних који долазе у РФЗО, рекао је градоначелник.
Укупна вредност ових радова је око 15 милиона динара.

Иако у центру, станари овог дела града до сада су имали доста проблема када падне киша јер је део иза Дуњића куће до Карађорђеве улице био неасфалитран и у рупама. За мање од месец дана томе ће бити крај.
м. м.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa