Инфо

7. новембар 2019.7. нов 2019.
Време погодује релизацији планова

Време погодује релизацији планова

Улица дужине 300 метара, која је прошле седмице асфалтирана у Орашцу била је 22. урађена политиком “два на динар”. Град планира да до краја године асфалтира укупно 31 улицу принципом где грађани финансирају једну, а Градска управа две трећине радова.

-Много година смо чекали да се уради овај пут. Када су биле поплаве 2011. године био је под водом већом од једног метра. Сада ће нам бити лакши прилаз кући, а много нам значи и због посла. Имамо расадник цвећа и добар пут ће олакшати долазак купцима, али и гостима из иностранства којих сваке године имамо све више. Добро је што постоји могућност да у овако великим радовима помаже Градска управа, јер ми сами ово не бисмо могли никада да завршимо, каже Дејан Перић из Орашца.

Вредност радова на овој улици била је око два милиона динара. Начелник Градске управе Милан Васић позвао је све заинтересоване грађане да се јаве ЈП “Инфраструктура” и Сектору за изградњу.
-Асфалтирање ове улице још један је доказ да за политику “два на динар” влада велико интересовање. Време нас добро служи тако да грађевинска сезона још увек траје и верујем да ћемо до краја године урадити све што смо планирали. Грађани који су заинтересовани за овакве акције треба да се јаве, како бисмо реализацију ове политике наставили и од пролећа, рекао је Васић.
М.М.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa