Инфо

7. новембар 2019.7. нов 2019.
Кандидат за титулу у Шапцу
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Кандидат за титулу у Шапцу

Претходне две сезоне НАИСА је била тим недовољно добар за Јагодину и Бекамент, прејак за остале, те је таворио на трећем месту. Ове сезоне желе да нападну титулу, а иако су поново иза поменутих тимова, не одустају од својих амбиција. Баш Нишлијке ће затворити суперлигашку сезону у Шапцу, што се календарске године тиче.
-Било је промена у њиховој екипи, одлазака и долазака, те свакако имају бољи састав него претходне сезоне. Црногорка Перазић се показала као одлично појачање, имају одличног средњег бека Радовић, ту је Пејовић и нису случајно поставили високе циљеве – истиче тренер Шапчанки Сандра Колаковић.
Трнер Јовановић дуго води Наису, а његове играчице, иако поражене у Јагодини и Аранђеловцу, нису играле лошије од ривалки. У Јагодини су две трећине меча биле у предности.
-Изванредну контру имају, Радовић сјајно разиграва, изузетан преглед игре. Нови голман је очврснуо иначе јаку одбрану. Наша жеља је да направимо сензацију, а за то треба изванредан меч и морамо играти одбрану на граници искључења, како би спречили њихову брзу игру – додаје Колаковић.
МЕДИЦИНАР је у серији од четири победе, сада је и у плеј оф зони, те гостовање Наисе у дербију не носи оптерећење, већ велики изазов. Нажалост, неће све рукометашице бити на рапсолагању тренеру.
-Александра Крстић је повредила раме против Врбаса, а чекамо одлуку Дисциплинске комисије због плавог картона Ане Радовић у Нишу. Јасно је да нама свака рукометашица значи, а са и без Ане, нисмо исти тим. Они би били фаворит и са свим играчицама, овако је то још израженије, али борићемо се, надмо се ношени подршком с трибина. Када је тако, превазиђемо и свој тренутни максимум – рекла је Сандра Колаковић.

ЗАЈЕЧАР – МЕДИЦИНАР 30:31 (17:17)
Хала „Тимок одржавање“. Гледалаца: 100. Судије: Боричић и Марковић (оба Београд). Седмерци: Зајечар 7 (6); Медицинар 4 (3). Искључења: Зајечар 8; Медицинар 10 минута.
ЗАЈЕЧАР: Живћ, Чакмак 1, Зечевић 1, Милошевић 1 (1), Терзић 4 (1), Марјановић, Шароњић 6 (2), Станојловић, Стевановић, Станковић, Белевић, Стаменић 9, Богојевић 8 (2), Вујадиновић, Реџеплар.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 1, Мијаиловић, Којић 1, Радовић 7, Цвејић, Кажић, Обрадовић, Рашић 4 (3), Ракић 1, Вукчевић 5, Сукур 8, Глишић, Гаровић 4.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa