Инфо

7. новембар 2019.7. нов 2019.
Циљ – јесења титула
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО МАЧВАНСКА ЗОНА

Циљ – јесења титула

У Богосавцу су се надали да би могли бити део борбе за врх у дебитантснкој сезони у четвртом рангу. Пред крај полусезоне су на врху и желе ту да остану.
-Желели смо да претимо из сенке, а сада смо на светлости и инспиришемо друге. Имамо одличан тим, све смо уигранији, најчевршћа одбрана лиге, највише играча на располагању, један или два увек немају места ни на клупи, најдисциплинованији смо клуб, без црвеног картона, пет узастопних победа, те мислим да заслужујемо лидерску позицију – истиче тренер СЛОГЕ, водећег тима К-М зоне, Александар Јанковић.
Постаје ли титула циљ за ову сезоне?
-За сада јесења титула, а потом ћемо заједно са управом видети шта је још неопходно за српсколигшке снове и борбу током пролећа. Тренутно једини чувамо образ мачванског фудбала. Иако је Лешница при врху, мислим да немају снаге до краја да издрже и највећи ривали ће, бити: Железничар, Рађевац и Дрина.
У преостала три кола следе два дербија и тешко гостовање у Дивцима.
-У Крупњу играмо дерби јесени. Они желе на место где смо ми, изузетно су јак тим, организован и високе амбиције нису случајне. Били би задовољни и бодом, али не желим да прекидамо серију и надамо се освајању три. У случају успеха, против Лешнице, на домаћем терену имамо шансу да обезбедимо прво место на паузи.
Тренутно најјачи тим ће изаћи на терен у Крупњу.
-Оправили су се и Тодоровић и Милутиновић и радујем се „слатким мукама“ које ме очекују у избору састава за дерби – рекао је Јанковић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa