Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
Слогом до бољих путева
АСФАЛТИРАНЕ ЧЕТИРИ УЛИЦЕ У ПОЦЕРСКОМ ПРИЧИНОВИЋУ

Слогом до бољих путева

Прошле недеље у Поцерском Причиновићу је асфалтирана улица Добросава Живановића. Ово је четврта улица која је принципом два на динар урађена ове године у овом приградском насељу.
-Укупно је у Поцерском Причиновићу асфалтирано око 1.300 метара улица, а вредност свих тих радова је око 10 милиона динара. Мештани су јако заинтересовани за овакав начин асфалтирања, а поготово су се из ове улице три године свакодневно интересовали када ће улица бити урађена и како могу да помогну, рекао је Милан Арсеновић, председник Савета Месне заједнице Поцерски Причиновић.
Пре ове асфалтиране су Ваљевска, Лазара Васића и Милана Ђаковића. Улица Милана Ђаковића такође је завршена прошле седмице.
-Уз помоћ наше Месне заједнице успели смо да асфалтирамо ову улицу принципом два динара на динар. Асфалт нам много значи и дуго смо чекали на њега, неки и дуже од 30 година, истакао је Горан Крсмановић, становник улице Милана Ђаковића.
Прошле недеље на територији града било је активно 15 градилишта. Начелник градске управе Милан Васић захвалио се грађанима који свесрдно прихватају да учествују у акцијама два на динар.
-План за ову годину је да урадимо 31 улицу и већ сада сам готово сигуран да ћемо то испунити, као и све радове које смо почели по граду. Временске прилике нам погодују и радићемо све док будемо могли, а наставићемо на пролеће. Због тога позивам грађане све који су заинтересовани да се и код њих уради нешто овим принципом, да се јаве ЈП “Инфраструктура”, навео је Милан Васић.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa