Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
НАПРЕДЊАЦИ ОБЕЛЕЖИЛИ СВОЈУ СЛАВУ

Коцељева има перспективу

Приликом обележавања славе СНС у Коцељеви председник општине Душан Илинчић је истакао да ова локална самоуправа бележи значајан развој како у области привреде тако и инфраструктуре.
–То је захваљујући доброј копчи са републичким врхом који је захваљујући добрим изборним резултатима имао разумевање за потребе Коцељеве као мале средине- оценио је Илинчић.
Лидер коцељевачких напредњака и народни посланик у републичком парламенту Верољуб Матић подвукао је значај везе партије и бирача. Говорећи о изборима најављеним за наредну годину он је позвао гласаче да размисле и гласају по својој савести, имајући у виду бенефите које је цела општина имала од изузетних изборних резултата.
Народни посланик сматра да скоро сви привредни субјекти у овој општини добро раде и открио да ће нова инвестиција у фабрици Rauch обезбедити и нова радна места.
–Очекује се и изградња електране на био гас чиме би општина била уписана на мапу произвођача енергије. Посебан значај је што је тај објекат потпуно еколошки чист и омогућиће комплетну прераду био отпада који се сада баца- поручио је Матић.
Говорећи о водоснабдевању он је поручио да је оно за сада одлично али да је, с обзиром да је базирано на бунарском снабдевању, ограничено.
–Зато је предстојеће укључење у систем Стубо-Ровни начин да се водоснабдевање трајно реши стабилном и квалитетном водом којом ће се снабдевати и већина општина Колубарског округа- рекао је народни посланик.
Лидер напредњака у Коцељеви подсетио је и на изградњу бројних путева истичући да ће ова општина бити веома близу ауто пута.
Он се осврнуо и на питање младих рекавши да се улагањем у образовне установе и спортске сале стварају предуслови за њихов останак на овим просторима, док ће се изградњом новог обданишта створити услови за прихват све деце.
Истакао је Матић и да, као и свугде, и у овој општини има одређених потешкоћа и незадовољних грађана и позвао оне који сматрају да ће им другде бити боље да размисле јер Коцељева иде напред и има перспективу.
На крају свог обраћања народни посланик је позвао све чланове и симпатизере Српске напредне странке да озбиљно схвате изборе, без обзира на евентуални бојкот опозиције, надајући се да не добром већ одличном изборном резултату.
В. Бошковић

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa