Инфо

21. новембар 2019.21. нов 2019.
Поклон ваучери  од доброг комшије
ДДОР НА НОВОЈ ЛОКАЦИЈИ

Поклон ваучери од доброг комшије

ДДОР осигурање своју пословницу и Регионални центар у Шапцу је преместило на нову локацију, на адресу Цара Душана 36, све са циљем да суграђанима учини приступачнијим своје услуге. Пресељење је у понедељак свечано обележено у кругу пријатеља и сарадника, а присутнима су се обратили Извршни директор ДДОР осигурања Ђорђо Маркеђани и директор Експозитуре у Шапцу Зоран Матић. Како је компанија спонзор Олимпијског тима Србије свечаности је присуствовао и кајакашки репрезентативац, Шапчанин Небојша Грујић.
-Ове године смо уредили и инвестирали у више од 25 продајних места и тиме послали јасну поруку суграђанима у 19 градова, али и читавом тржишту, да је ДДОР осигурање увек ту за своје клијенте, баш као и сваки добар комшија. Наши дугогодишњи корисници показују изузетну лојалност и све више породица нас препознаје као ослонац из генерације у генерацију. Експозитура у Шапцу годинама бележи све успешније пословање, а то само значи да се успоставља поверење са све већим бројем клијената, како физичких, тако и правних лица, изјавио је Ђорђо Маркеђани на отварању и посебно захвалио Небојши Грујићу што је увеличао својим присуством ово отварање.
Желећи да са суграђанима поделе радост због пресељења у нове просторије, сви Шапчани који до краја године посете Филијалу добиће на поклон ваучер у вредности од 500 динара за куповину било код неживотног осигурања код ДДОР-а.
-Ми смо комшије, и то добре комшије, а живот је премија. Слоган „Добар комшија“ значи да смо на услузи, да можемо да решимо сваки проблем који се тиче осигурања у нашој бранши. Нисмо ту само да би продали полису него и да будемо консултанти, да упутимо људи и видимо шта им треба. То је добар комшија који је увек при руци, навео је менаџер Експозитуре Зоран Матић.
Присутни су у Шапцу дуже од 20 година и пропознају се као стабилна компанија са дугом традицијом. Тренутно имају седма запослених, али ће планирани обим посла захтевати упошљавање још људи.
М.М.

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa