Инфо

28. новембар 2019.28. нов 2019.
ПОУЗДАН САПУТНИК ВАШЕГ АУТОМОБИЛА
АУТО КУЋА “БАЛКАН”

ПОУЗДАН САПУТНИК ВАШЕГ АУТОМОБИЛА

Уз сваку регистрацију поклон пакет Атлас - 24h помоћ на путу у вредности од 2.000 динара. Радним данима на услузи корисницима од 7:30 до 19:30, суботом до 14 сати. Онлајн заказивање техничког прегледа и регистрације за поклонике нових технологија, телефонско бирање термина за оне наклоњеније традиционалним начинима комуникације
Породични посао са тарадицијом дугом две деценије, годинама је растао обједињујући све услуге куповине, регистрације и осигуравања аутомобила. Препознајући потребе окружења, отишло се и корак даље, те данас Ауто кућа “Балкан” може да се похвали и Rentacar агенцијом која располаже са 40 аутомобила млађих од пет година и засебним предузећем BEX курирском службом, преко које се на дневном нивоу превезе и испоручи 25.000 пакета.
Развијајући се у корак са временом у тежњи да у сваком тренутку оду корак даље, у Балкану су ових дана нашли начин да проверено сигурну, брзу и једноставну процедуру: регистрацију возила, додатно олакшају и обогате.
-Свим власницима моторних возила који ових дана одлуче да их региструју у нашој Ауто кући поклањамо услугу Атлас - 24h помоћ на путу у наредних годину дана. Због пооштравања контроле техничких прегледа и детаљности саме процедуре, од недавно смо увели и двокрако радно време, те смо нашим корисницима на располагању 12 сати дневно, односно од 7:30 до 19:30, радним даном, а суботом од 7:30 до 14 сати. Двојака је и процедура заказивања регистрације и техничких прегледа. За оне који су навикли на телефон, ту је број 015/340-450 преко којег могу обезбедити свој термин, док је онима склонијим новим технологијама на сајту www.balkanauto.com доступна интернет форма, која нам стиже на мејл, и преко које наш оператер потврђује тражено време- објашњава комерцијални директор Ауто куће “Балкан” Лука Рајаковић.
Пословање у складу са временом захтева и присуство у свету електронских комуникација. Преко најпопуларнијих друштвених мрежа они који купују, региструју или изнајмљују аутомобил, на најбржи начин могу доћи до поузданих информација.
-Нашим клијентима приликом куповине возила нудимо разне могућности. Поред возила која су им на располагању на нашим аутоплацевима у Шапцу и Београду, они могу сами да излицитирају неки од аутомобила из иностранства, или нам предоче шта конкретно траже, па ће неко од наших запослених излицитирати најповољније за њих. Са друге стране, онима који су ауто ван граница земље купили на неки други начин, у сваком тренутку омогућујемо, брз и сигуран транспорт из било које европске земље- истиче Рајаковић.
Како је наведено на званичној интернет презентацији ове ауто куће, “Балкан се временом развијао и ширио на различите гране ауто индустрије, од регистрације и осигурања возила, преко транспорта и продаје половних возила, до rentacar-a, наплате штета и онлајн аукција”. На темељима тог развоја, базирани су и планови за будућност који се испољавају у тежњи ка “савршеној услузи, квалитетним дугорочним пословним односима, задовољству клијента, и континуираном ширењу и јачању”.

Првих двадесет година пословања:
Две деценије искуства у увозу и продаји половних аутомобила
Преко 2.000 возила на онлајн лицитацији недељно
ЦМР осигурани транспортери са системом за праћење
Регистрација возила, технички преглед и осигурање возила
Процена, откуп и замена аутомобила
Наплата штете у саобраћајним несрећама
Rent a Car услуге
Курирске услуге, данас за сутра, врата до врата
Квалитетни и повољни лед билборди и дисплеји
Нови пнеуматици разних профила


Зашто да региструјете у Балкану?
Регистрациона налепница за 10 минута
Без одласка у СУП
Поклон уз сваку регистрацију
Плаћање преко административне забране
Поверење грађено годинама

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa