Инфо

28. новембар 2019.28. нов 2019.
Модерно и луксузно
ШАБАЦ ДОБИО ЈОШ ЈЕДАН СМЕШТАЈНИ КОМПЛЕКС СОБА И АПАРТМАНА - УШЋЕ

Модерно и луксузно

Капацитет Ушћа је смештај за 40 особа. Собе су комплетно опремљене и поседују ТВ, кабловску телевизију, интернет конекцију и мини бар. Свака соба поседује сопствено купатило. У овом објекту могуће је организовати семинаре или презентације, пошто Ушће има салу за 50 особа са видео бимом
Шабац је одавно заслужено стекао звање града. Има све што један прави европски град треба да има. Из годину у годину је све лепши и већи, а и туристичка понуда му је све боља.
Како град расте, тако расте и потреба за већим бројем смештајних капацитета за госте нашег града, којих је такође све више, а да при том не мислимо на бугарске туристе који долазе у Србију за новогодишње празнике. Тако је од недавно туристичка понуда Шапца богатија за нови комплекс соба и апартмана - Ушће.
У почетку стидљиво, а из дана у дана све видљивије, овај комплекс израста у прави хотел смештен у једној од најпрометнијих улица - Краља Милутина 3. Ентеријер смештаја и соба уређен је на модеран, ексклузиван начин и пружа потпун конфор и удобност. Поседује 14 соба: осам двокреветних стандард собе, два трокреветна апартмана, две четворокреветне собе, једну делукс двокреветну собу и један Супериор апартман.
Капацитет Ушћа је смештај за 40 особа. Собе су комплетно опремљене и поседују ТВ, кабловску телевизију, интернет конекцију и мини бар. Свака соба поседује сопствено купатило. У овом објекту могуће је организовати семинаре или презентације, пошто Ушће има салу за 50 особа са видео бимом.
Доручак се служи у сопственом ресторану, са могућности ручка и вечере. У Ушћу од седам до 23 сата ради кафић и ресторан који су отвореног типе. За све госте Ушћа обезбеђен је и бесплатан паркинг. Гостима је 24 сата на услузи рецепција.
Смештај се налази 600м од центра града, а представља идеално место за боравак пословних људи, али и оних који путују због ужитка.
Професионално, образовано и пријатно особље пружиће сваком госту персонализовану услугу највишег квалитета.

Остале услуге
Осим ноћења са доручком, хотел нуди и додатне услуге као што су:
- гратис коришћење паркинга
- прање и пеглање веша
- фотокопирање, скенирање и факс
- организовање трансфера
- организовање вечере на захтев
- масаже
- телефонско буђење
- пројектор за семинаре, презентације

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa