Инфо

5. децембар 2019.5. дец 2019.
Породична фирма,верна Шапцу
Компанија „AKS Express Kurir“

Породична фирма,верна Шапцу

Визија ове компаније је остварење већег тржишног учешћа на домаћем тржишту и задржавање водеће позиције, уз проширење пословања и задржавања квалитета, поверења корисника, перманентно тражење праваца, као и начина за побољшање пословања
Компанија „AKS Express Kurir“, основана је домаћим капиталом пре 12 година (2007.), као мала породична компанија са седиштем у Шапцу.
Данас запошљава више од 250 Шапчана и једина је у овом сектору чије је седиште и даље у матичном граду у власништву исте породице из Шапца.
Захваљујући професионалности и залагању 850 запослених, 120 магационера и 27 регионалних центара са логистичким потенцијалом од 558 доставних возила, Акс курирска служба представља једну од водећих компанија на тржишту преноса пошиљака у Србији. Бави експресним преносом пошиљака што подразумева све логистичке процесе којима се од пошиљаоца до примаоца реализује пренос, што је могуће брже, по унапред утврђеном распореду доставе и по уговореној цени.
Компанија је пружањем својих услуга је стекла поверење корисника и позиционирала се као лидер у експрес курирских услуга. Као поштанско логистички оператер који у Србији покрива већину тржишта унутрашње дистрибуције пошиљака, јак је конкурент и у сегменту међународног трговинског пословања које обавља већ дужи низ година.
Средином 2018. године “AKS Express Kurir” је проширио своје пословање на територију читаве БиХ, и на тај начин омогућио, како правним, тако и физичким лицима своје услуге. Компанија потенцијал даљег проширења пословања види и у осталим земљама у региону. Пратећи трендове и позитивна искуства светских поштанских оператора, Акс курирска служба омогућава правним и физичким лицима да једноставно, сигурно и у најкраћем року примају и шаљу пошиљке ка свим дестинацијама света.
Услуге предузећа АКС свакодневно у просеку користи око 25.000 правних лица и око 5.000 физичких лица.
Визија ове компаније је остварење већег тржишног учешћа на домаћем тржишту и задржавање водеће позиције, уз проширење пословања и задржавања квалитета, поверења корисника, перманентно тражење праваца, као и начина за побољшање пословања.
Компанија константно ради на развоју и оптимизацији система, као инвестирању у нове технологије уз које ће обезбедити што бржу и поузданију испоруку. Током свог постојања компанија Акс је поред обезбеђених лиценци за пословање освојила и неколико награда за квалитет услуге и за остварене резултате, попут награде за висок и квалитет услуга у складу са европским стандардима - European Quality Anjard, награде за најбољу компанију и институцију из региона - Бизниспарнер 2012 и др. Ове године проглашена је за једну од 100 највећих компанија у Србији.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa