Инфо

26. децембар 2019.26. дец 2019.
Чекали, али добили квалитет
ЗАВРШЕНИ РАДОВИ У НУШИЋЕВОЈ УЛИЦИ

Чекали, али добили квалитет

Била сам присутна од почетка и урађено је квалитетно. Све што је урађено вреди. Чекали смо дуго, али смо и дочекали. Не може све да се уради преко ноћи, рекла је Јованка, станарка једне од зграда у овој улици
Асфалтирање Нушићеве улице завршено је на Светог Николу. Док је један део Шапчана славио, а други ишао на славу, вредници радници које је ангажовала Градска управа приводили су крају овај важан посао. Ово је 34. улица која је реконструисана у току овогодишњег сређивања улица у граду.
-Била сам присутна од почетка и урађено је квалитетно. Све што је урађено вреди. Чекали смо дуго, али смо и дочекали. Не може све да се уради преко ноћи, рекла је Јованка, станарка једне од зграда у овој улици.
Урађен је и део иза Дуњића куће, који је дуже време представљао проблем станарима. Сада ће ту бити паркинг, а на овој локацији ће укупно бити обезбеђено 60 нових паркинг места. Остао је да се заврши само мали део према пролазу ка Карађорђевој улици.
-Инвестициони циклус који је започет ове године наставиће се и у следећој. На седници Скупштине града је усвојен буџет у коме има додатних шест милиона евра евра за инвестиције које ће бити првенствено у саобраћајну инфраструктуру и за довођење града Шапца на ниво да свако може да каже да су у њему заиста добри услови за живот, рекао је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и додао да ће у наредним месецима посебна пажња бити посвећења решавању проблема паркирања.
Градоначелник је најавио уређење паркинг места у Бенској Бари, која се тренутно реконструише, као и у улицама Ђуре Јакшића, Леонарда да Винчија, Ратних инвалида.
-Успели смо да решимо проблем паркирања и у блоку Доњи шор центар, иза Јанкове школе у једном пролазу ћемо обезбедити додатних 50 паркинг места. Људи који долазе у центар града не морају да се паркирају баш у Карађорђевој, али ће моћи да се паркирају на тој површини под знатно повољнијим условима, рекао је градоначелник Зеленовић.
Реконструисана Нушићева улица је отворена за саобраћај ове седмице. Једносмерна је, а правац кретања је од улице Војводе Мишића ка Поп Лукиној.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa