Инфо

Берза

 • aero 907 ⚫ 0,00%
 • aqua 106 ⚫ 0,00%
 • djrs 3.600 ▼ -50,00%
 • dnos 3.000 ⚫ 0,00%
 • dvlj 2.817 ▼ -49,99%
 • mtlc 1.900 ⚫ 0,00%
 • niis 543 ▼ -2,51%
 • omol 800 ⚫ 0,00%
 • puue 100 ⚫ 0,00%
 • unfz 9.000 ▼ -50,00%
(31. децембар 2019.)
Новогодишња донација
Народној кухињи у Шапцу

Пакети за 320 најугроженијих шабачких породица

Корисници Народне кухиње у Шапцу су ове године,захваљујући новогодишњој донацији компаније Јапан Тобаццо Интернатионал (ЈТИ) у износу од 1.1 милиона динара, добили пакете кућне хемије и хигијенских артикала
Пакети за 320 најугроженијих шабачких породица
Јован Кривокапић, менаџер корпоративних послова у ЈТИ, посетио је Народну кухињу и заједно са волонтерима из те компаније уручио пакете корисницима:„Неговање међуљудских односа у нашој компанији инспирише наше запослене да се радо одазову волонтерским акцијама и помогну онима којима је помоћ потребна. Свесни смо да, као велика компанија која послује у Србији, имамо велику одговорност према заједници, а да је помоћ често пожељна и неопходна, те смо увек ту да пружимо подршку“.
У име Народне кухиње, донацију је примила Снежана Петровић, самостална стручна сарадница Црвеног крста Шабац: „Црвени крст увек ослушкује потребе корисника, то је наша мисија. Овог пута, препознали смо потребу за производима за очување личне хигијенекорисника, и драго нам је што смо наишли на разумевање и великодушну помоћ компаније ЈТИ“.
Уручењу донације присуствовала је и Татјана Марковић, начелница Одељења друштвених делатности, која је захвалила компанији ЈТИ, истичући да је ова донација веома значајна за Народну кухињу и грађане Шапца.
Поред поделе пакета у месним заједницама Камењак и Шипурске ливаде, волонтери компаније ЈТИ посетили су кориснике који нису били у могућности да дођу до пункта, и доделили им пакете.
Запослени компаније ЈТИ честоучествују у волонтерским активностима.У протеклој години, волонтери компаније су поделили храну Народним кухињама у Сенти и Београду, учествовали у украшавању јелке са корисницима Геронтолошког центра у Београду, као и у акцији садње стабала у Београду, Сенти и Нишу.
Поред тога, компанија ЈТИ је донирала више од милион долара у низактивностиусмерених ка унапређењулокалнезаједнице.
Захваљујући донацијама у финансијским средствима, опреми и добровољном раду запослених, компанија ЈТИ је добитница награде ВИРТУС за допринос локалној заједници у којој послује.

Најновији број

9. јул 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa