Инфо

31. децембар 2019.31. дец 2019.
“Ин техник”  засадио 30 храстова
НАСТАВЉЕНА АКЦИЈА “ПЛУЋА ГРАДА ШАПЦА”

“Ин техник” засадио 30 храстова

На простору будућег Сава парка на Старом граду настављена је акција “Плућа града Шапца”. Фирма “Ин техник” граду Шапцу, а пре свега грађанима, је поклонила 30 стабала храста, које су њени радници у понедељак и засадили.
-Наша фирма се увек труди да води рачуна о општем друштвеном интересу. Ово је наш скромни допринос побољшању еколошке слике у граду. Свака нова садница представља повећање плућа града Шапца. Позвао бих и друге фирме, али и физичка лица да се придруже акцији. То је неки минумум који свако од нас може да уради, а значај тога за будућа покољења је много већи, истакао је Ненад Живановић, власник фирме “Ин техник”.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић задовољан је напретком ове акције и одзивом привредника. Захвалио је свим компанијама које су до сада учествовале у садњи, а оне које нису позвао је да се прикључе и подсетио их да ће се једног дана поносити чињеницом да су посадили неко дрво у свом граду.
-Ненад Живановић је иницијатор читаве ове акције садње дрвећа, као привредник који је одговоран према свом граду и својој средини. Заједно са другим компанијама у Привредном савету покренуо је идеју и ово је резултат. До сада смо показали 1.200 стабала, а у плану је да достигнемо број од 2.000, рекао је градоначелник Зеленовић.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa