Инфо

31. децембар 2019.31. дец 2019.
Позитиван годишњи рачун

Позитиван годишњи рачун

На крају сваке године већина друштвених организација и Удружења своде своје рачуне утрошка новчаних средстава за протеклу годину. Друштвене организације и Удружења које су у заједници са СУБНОР-ом Шабац то чине сваке године, уз анализу свога рада, износећи и проблеме у раду. Ове године заједно су анализирали свој рад СУБНОР, Удружење војних пензионера, Организација резервних војних старешина и Удружење потомака ратника Србије 1912 – 1920.
Представници ових организација – Владимир Нинковић, Ђорђе Момчиловић и Драган Јовановић – укратко су информисали присутне о свом раду, спровођење годишњег програма активности, и утрошку расположивих новчаних средстава. Код свих извештача једно је било заједничко – било би много више и масовније активности да је било и више средстаца. Свако је закључио да су задовољни постигнутим у оваквим условима и да на крају године немају ни према коме никаква дуговања.
Током информисања истакнуто је да се масовне активности колико толико могу побољшати ако би се организације и Удружења, у неким приликама удруживали, тим пре што има доста заједничког интересовања, као што су излети, посете историјским и културним местима, обележавање државних празника, посете другим организацијама ван Шапца и слично.
На крају закључено је да су организације и Удружења успешно пословале према својим могућностима и да немају никаква дуговања, па тако спровеле и свој програм.
СУБНОР Шабац, као домаћин овог скупа, поделио је учесницима календаре за Нову годину са жељом да у њему буде уписано што више разноврсних активности и да већина буде у сарадњи са другим организацијама. Све то уз честитку за Нову годину.
С.Стојановић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa