Инфо

23. јануар 2020.23. јан 2020.
„Пасубио“ даривао 127 садница
ПЛУЋА ГРАДА ШАПЦА

„Пасубио“ даривао 127 садница

Почетком децембра почела је акција озелењавања града Шапца. Она се реализује на предлог Привредног савета и привредника који послују у овом граду. До сада је посађено 1.350 садница, а протекле среде акцији се прикључила италијанска компанија „Пасубио“ донирајући 127 стабала. Њих су засадили радници компаније на простору старе касарне.
-За нас је велика част да учествујемо у оваквим акцијама, Веома смо задовољни сарадњом са градом, јер кад год нам нешто затреба можемо да им се обратимо за помоћ – рекао је директор „Пасубиа“ Felice Vecchio.
-Ми правимо плућа града у Сава парку. Желимо да град Шабац буде леп, чист и да сваком суграђанину омогућимо боље услове животa. Као што је рекао представник компаније Пасубио, они своју пословну будућност виде у Шапцу. У том смислу поред њихове компаније у Мексику, европска ће бити проширена и дограђена у Шапцу. Ако италијанске компаније везују своју будућност за наш град, ја сам сигуран да то могу и сви грађани који овде живе. Позивам све фирме које до сада нису учествовале у овој акцији да се укључе – казао је Зеленовић.
Планирано је да у наредном периоду на простору Дударе, Старог града буде посађено још 650 садница које ће представљати будући Сава парк у Шапцу.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa