Инфо

30. јануар 2020.30. јан 2020.
Не разумем да се Шабац остави напредњацима
ПРЕДСЕДНИК ДСС И ЧЛАН ПОКРЕТА МЕТЛА МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ

Не разумем да се Шабац остави напредњацима

Председник Демократске странке Србије Милош Јовановић изјавио је у Шапцу да Покрет Метла, чији је ова странка члан, још није одлучила да ли ће изаћи на предстојеће изборе.
Јовановић је нагласио да је њему ближа опција да се на изборе изађе у односу на бојкот.
- Мој став је да између два лоша избора - бојкот или излазак, ипак изађемо на изборе. Не видим бојкот као решење. Само гладни људи праве успешне акције ван институција, а нису људи толико гладни у Србији. Плашим се да ће бојкот бити пуцање у празно као што је избор неких грађана на председничким изборима био Бели Прелетачевић. Не видим логику да се Шабац остави напредњацима, убијте ме, али заиста не видим да не покушамо да узмемо још неки град или да нас буде 100 посланика у парламенту - рекао је Јовановић.
Према његовим речима, Покрет Метла би одлуку о изласку на изборе требало да донесе веома брзо.
- Наш Покрет се залаже за одређене приоритете, а један од главних је усвајање озбиљног закона о пореклу имовине који ће се тицати само носиоца функција од 1990, ретроактивно. Други приоритет нам је дебеоградизација Србије, а трећи је промена изборног система која би подразумевала већински систем - рекао је Јовановић
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa