Инфо

6. фебруар 2020.6. феб 2020.
За Павлов осмех
ДЕЧАКУ ИЗ ШАПЦА ПОТРЕБНА ПОМОЋ ЗА ЛЕЧЕЊЕ У УКРАЈИНИ

За Павлов осмех

Помоћ и јединство свих Шапчана поново је потребна још једном нашем малом суграђанину. Осмогодишњи Павле Пантелић треба да оде на лечење у Украјину, али за то је потребно доста новца. Пријатељи породице су се удружили и у групу грађана како би помогли да се новац брже сакупи, а резултат тога је хуманитарни концерт који ће 8. фебруара бити организован у Шабачком позоришту.
-Павле има проблем са говором који може да се лечи третманом матичним ћелијама у Кијеву. Третман је за наше услове веома скуп и зато смо се удружили да покушамо да у што краћем року сакупимо новац. Дан у коме ништа не учините за некога је изгубљен дан, тако да позивам све грађане да нам се придруже на путу до Кијева, апеловала је Милица Васић, пријатељ породице Пантелић и захвалила Шабачком позоришту које им је изашло у сусрет и уступило простор за ову акцију.
Укупна цена третмана са пратећим трошковима је око 15.000 евра. Павлов отац Бојан захвалио је свима који су се до сада одазвали и помогли акцију и позвао је све који могу да у суботу дођу у Позориште.
Програм ће извести млада шабачка балерина Тара Цветковић са малим балеринама из школе „Асолуте“ из „Абрашевића“. Гости ће бити деца из Предшколске установе „Наше дете“, плесни студио „Искрице“ и дечји ансамбл „Абрашевића“.
Концерт почиње у 18.00 часова.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa