Инфо

13. фебруар 2020.13. феб 2020.
Свечано отварање  у  понедељак другог марта
Сани Оптик Богатић

Свечано отварање у понедељак другог марта

Савремени Центар за вид и слух у Богатићу свечано почиње са радом 2. марта 2020. године. На дан отварања грађани ће имати прилику да се упознају са квалитетом производа и услуга, али и да искористе бројне погодности при куповини
Компанија својим клијентима нуди диоптријске оквире и наочаре за сунце реномираних брендова, савремену технологију слушних апарата, поуздане услуге провере вида и слуха, уградњу диоптријских стакала у оквире, диоптријских стакала у наочаре за сунце, израду индивидуалних олива за слушне апарате и многе друге услуге.
Традиција и искуство дуги 68 година, 52 центра за вид и слух у 35 градова у Србији и 3 у Републици Српској, чине Сани Оптик лојалним партнером, а професионална услуга и стручно особље квалификују нас као Експерте за вид и слух.
Са жељом да се што већем броју клијената широм Србије и Републике Српске доступним учине квалитетан асортиман, продајно место у Богатићу ће имати у понуди:
-диоптријске и наочаре за сунце познатих брендова: Gucci, Saint Laurent, Mont Blanc, Moschino, Missioni, Vivienne Westwood, Salvatore Ferragamo, Puma, Lacoste, Baldinini, Maje и многи други.
-диоптријска стакла и контактна сочива свих врста,
-слушне апарате швајцарских произвођача: Phonak и Sonic.
-пратећи прибор.
Центар за вид и слух у Богатићу имаће подршку Специјалистичке офталмолошке ординације „Сани Оптик-а“ у Шапцу, која нуди комплетне офталмолошке услуге и Специјалистичког кабинета за слух.
Као добављач Републичког фонда здравственог осигурања Сани Оптик ће испоручивати медицинска помагала преко рецепта осигураницима у Богатићу.
Нудимо могућност куповине на рате без камате, путем административне забране, чекова грађана и картица платног промета.
Поводом отварања све клијенте очекују бројни попусти и погодности.
БОГАТИЋ, Војводе Степе бр. 37, улаз 1, 063/10 - 61 – 530

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa