Инфо

13. фебруар 2020.13. феб 2020.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

СВЕ У РУКАМА ШАПЧАНКИ

Подела бодова у Инђији која више одговара Медицинару. Победа испуштена у последњем минуту. Шапчанке фаворити у дуелу против Младости из Нове Пазове
Остаће жал за победом, јер је у неколико наврата изгледало да ће Медицинар освојити два бода и вероватно осигурати место у плеј офу, али и бод је Шапчанке оставио у улози фаворита за четврту позицију у односу на главног ривала из Инђије. Имале су „плаво-беле“ и четири гола предности, поготком Саре Гаровић у последњи минут унеле преимућство, али је поделу бодова донела Јована Стојановић. До вредног бода шабачки клуб водила је капитен и најбољи актер утакмице Ана Радовић, док се у домаћој екипи издвојила некадашња рукометашица Медицинара Бакша.
На табели Медицинар и Железничар раздвајају два бода и у преосталим утакмицама ће одлучивати о позицији четири, јер друге екипе немају реалне шансе да се укључе у борбу. Наредни противник „Младост“ из Нове Пазове је један од ривала који се налазе испод на табели, те је победа неопходна. Пазовчанке снагу заснивају пре свега на Милици Којичић, али у екипи имају више искусних играчица. Предводи их тренер Александар Рогановић, а како до сада имају само једну победу, утакмица им је важна у борби за опстанак. Како је „Вождовац“ напустио Супер лигу, Младост је у претходном колу била слободна.
Гледајући досадашње резултате, као и чињеницу да је Медицинар домаћин, шабачки клуб је свакако фаворит. Најважније за тренера Сандру Колаковић је да има спремне носиоце игре. Истовремено, Инђија је гост другопласираног Бекамента и победа би Медицинар вероватно одвојила на четири бода.

ЖЕЛЕЗНИЧАР (И) - МЕДИЦИНАР 28:28 (15:14)
Инђија. Гледалаца: 700. Судије: Ковач (К. Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Железничар 6 (3); Медицинар 6 (4). Искључења: Железничар 8; Медицинар 8 минута.
ЖЕЛЕЗНИЧАР (И): Жакула, Табак 2 (2), Живков 1, Митровић, Медић, Аврамовић 3, Максимовић, Бакша 7, Миличић 4 (1), Стојиљковић 2, Стојановић 5, Чаврић, Игњатовић, Жак, Жигић 1, Зубовић 3.
МЕДИЦИНАР: Обреновић 4, Мијаиловић, Радовић 7 (1), Цвејић, Кажић, Обрадовић, Рашић, Јокић, Крстић 1 (1), Ракић 1, Вукчевић 5 (2), Сукур 2, Глишић, Гаровић 8.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa