Инфо

20. фебруар 2020.20. феб 2020.
ЗА КОРАК БЛИЖЕ
СУПЕР ЛИГА (Ж)

ЗА КОРАК БЛИЖЕ

Свака победа је један корак ближе четвртом месту и плеј офу за МЕДИЦИНАР. Шапчанке су млад састав и тај притисак оставља траг, али увек квалитет и таленат однесу превагу и обично у другом делу „пукну стеге“ с почетка. Пазовчанке су биле равноправне током првих 30 минута, донеле зебњу код домаћих навијача, али је други део на почетку усмерио у правом смеру меч. Одличној Сари Гаровић, придружила се Ана Радовић и гошће нису имале решење.
После куп изазова у Инђији, већ у суботу треба још једном изнети улогу фаворита и наставити ка плеј офу. По свим параметрима ВОЈВОДИНА је слабија од „медицинарки“ и прошлосезонски такмац за плеј оф, сада је осуђен на борбу за опстанак, иако, после иступања Вождовца, треба да буду боље само од једне екипе. Ускоро ће гостовати у Зајечару и то је за њих вероватно меч одлуке, али један неочекивани тријумф могао би да их и пре издигне међу сигурне. Голман Невена Радојичић је вероватно највећи адут Новосађанки, уз Јелену Зечевић и капитена Марију Дмитровић.
Иако у Шапцу није било потешкоћа за домаћина током јесени, већина играчица памти неочекивани пораз у Новом Саду претходне сезоне који је угрозио плеј оф, као и меч у Шапцу где је Јована Перић одбранила седмерац у поседњој секунди и тако у драми одвело клуб до плеј офа. Далеко је од те снаге Војводина сада, но сећање позива на опрез.
Железничар гостује у Новој Пазови, још једној доброј екипи која је угрожена, а Врбас, који још прети „из сенке“ дочекује Наису и носи улогу аутсајдера.
Д. Б.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa