Инфо

27. фебруар 2020.27. феб 2020.
Идемо на локалне изборе,  бранимо нормалан живот
ГРАДОНАЛЕЧНИК ШАПЦА И ПРЕДСЕДНИК ЗАЈЕДНО
ЗА СРБИЈУ НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ

Идемо на локалне изборе, бранимо нормалан живот

Градоначелник Шапца и председник странке Заједно за Србију Небојша Зеленовић саопштио је да је та странка донела одлуку да "бранимо нормалан живот у Шапцу".
Према његовим речима, Главни одбор странке Заједно за Србију у суботу је донео одлуку о учествовању на локалним изборима у Шапцу.
Потпредседник странке ЗЗС Срђан Срећковић је гласао против изласка на изборе и одмах после тога иступио из странке.
- За ову одлуку имамо пуну подршку наших сабораца и наших савезника са којима смо на прошлим изборима учествујући на једној заједничкој листи дали грађанима могућност да одбранимо нормалан живот у нашем граду. Српска напредна странка је постала политичко крило Шабачке групе на чијем челу стоји Милан Остојић Сандокан. Грађани Шапца ће 26. априла да одлуче да ли настављамо да градимо Шабац као нормалан модеран град у којем може да се живи или ће се власти докопати Сандокан - рекао је Зеленовић
Он је нагласио да имају јасан план и он подразумева да грађани зарађују више и да наши суграђани добију прилику да раде на пословима на којима ће моћи да имају веће зараде.
- Имамо план да снажно инвестирамо у путеве, улице, водовод и канализацију. Желимо да наводњавамо 20.000 хектара плодних ораница у Мачви. Желимо да имамо најбоље градске услуге по најнижој цени. Имамо план да сва наша деца иду у школу у једној смени, како ће град да изађе на Саву у величанственом пројекту парка на 300 хектара , да нема листе чекања за упис у вртиће, да имамо врхунско позориште, музеј, најбољу библиотеку у Србији, да имамо седам одсто буџета за културу. И наравно, умамо план како да људи непосредно одлучују о свом новцу у Месним заједницама у којима живе - нагласио је градоначелник Шапца.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa