Инфо

21. јул 2011.21. јул 2011.
КУЛТУРНИ ЦЕНТАР ШАБАЦ

ДЕЧЈИ ФЕСТИВАЛ ЗАБАВЕ И РАДОСТИ

У уторак, 19. јула, испред Културног центра у Шапцу, почео је Мини улични дечји фестивал. Прва два дана деца су видела четири представе, а вечерас, од пола седам до пола девет, малишане очекују луткарске радионице. Фестивал отворила Марија Малбаша из Новог Сада изложбом лутака за сценску и ТВ анимацију
Шабачке малишане овога пута Културни центар обрадовао је уличним фестивалом који је отворен у уторак изложбом лутака за сценску и ТВ анимацију новосадске ауторке Марије Малбаше из луткарског студиа „Пупета“.
Пажња малишана убрзо је била усредсређена на представу „Царево ново одело“ која је урађена према бајци Ханса Кристијана Андерсена а извело ју је Луткарско позориште из Шида, а после паузе у којој су деца анимирана балонима, изведена је „Златокоса и три медведића“.
У среду, друге вечери Фестивала, деца су имала прилику да одгледају представу „Вучица и три прасета“ урађену по бајци браће Грим а у извођењу позоришта „Цврчак“ из Београда. Овога пута деца су се током паузе забављала плесом. Драмски студио „Арс Лонга“ из Београда извео је представу по Езоповој басни „Зец и корњача“. Малишани су дружење завршили уз музику и плес.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa