Инфо

27. фебруар 2020.27. феб 2020.
Прославили први рођендан
ВРТИЋ „КОЛИБРИ“ МАЧВАНСКИ ПРЊАВОР

Прославили први рођендан

Отворен је захваљујући сарадњи Града Шапца и Фондације „Новак Ђоковић“. У обданишту свакодневно борави више од 100 деце, од јасленог до припремно – предшколског узраста
Вртић „Колибри“ из Мачванског Прњавора у четвртак је прославио свој први рођендан. Данас, један од најмодернијих објеката у Србији настао је из тежње да се изједначи одрастање и учење у граду и на селу. Зграда Дома здравља у овом селу адаптирана је и опремљена за потребе малишана. Отворен је захваљујући сарадњи Града Шапца и Фондације „Новак Ђоковић“. У обданишту свакодневно борави више од 100 деце, од јасленог до припремно – предшколског узраста.
Предшколска установа „Наше дете“ малишани и њихови васпитачи у ту част приредили су добротворни матине. Разним кореографијима и рецитацијама пожелели су свима топлу добродошлицу.
Том приликом рад вртића је оцењен од стране надлежних са највишом оценом. Посебно истичу јаслену групу која је јединствена у овој предшколској установи.
-Тачно је годину дана откако вртић живи и ради. Остварујемо сарадњу са родитељима и суграђанима који све време учествују у раду и животу свих наших вртића. Ми смо им неизмерно захвални на подршци. Оно на шта смо посебно поносни је јаслена група коју ретко које подручје сеоско и приградско у Србији има. Када смо се укључили у овај пројекат ми смо имали подршку мештана који су нам помагали од самог почетка. Све време су пратили наш рад. Ово је можда прилика коју су препознали, да нам изађу у сусрет и као рођендански поклон пруже помоћ у уређењу дворишта и постављању ограде – рекла је директорка Предшколске установе „Наше дете“, Сандра Мићић.
Поред родитеља и мештана, матинеу су присуствовали председник Скупштине града Шапца, Немања Пајић, директорка ПУ“Наше дете“ Шабац, Сандра Мићић и директорка Центра за социјални рад „Шабац“, Јелена Милошевић.
-Мени је посебно драго што овде имамо јаслену групу. То је први пут на селу да практично родитељи заједно са својим малишанима, имају активан друштвени живот. Родитељи безбедно могу да оставе своју децу, знајући да ће она нешто научити и провести креативно своје слободно време. Велику захвалност дугујемо Фондацији „Новак Ђоковић“ без које вртић не би овако лепо изгледао. – рекао је председник Скупштине града Шапца, Немања Пајић.
Циљ овог догађаја је био прикупљање средстава за уређење дворишта око вртића.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa