Инфо

27. фебруар 2020.27. феб 2020.
Револуција
"Пробијање" у Шабачком позоришту

Револуција

Идеја је да кроз изложбу, трибине, представе презентујемо Факултет у мањим градовима и охрабримо младе да се одлуче за студије
Студенти смера Менаџмент и продукција позоришта, радија и културе Факултета драмских уметности, Милан Љубић, Јелена Чеивановић и Јелена Миливојевић осмислили су и покренули пројекат „ФДУ (Р)еволуција“ како би повезали академце са ове високошколске образовне установе.
-Идеја је да кроз изложбу, трибине, представе презентујемо Факултет у мањим градовима и охрабримо младе да се одлуче за студије, јер свакако да више значи када чују информације од неког ко је прошао тај процес - истакао је Милан Љубић, студент ФДУ.
Изложба фотографија „Пробијање“ студената прве године са смера камера Филипа Тасића и Петра Николић у Галерији Владислав Лалицки у Шабачком позоришту део је планираних активности које ће бити реализоване за викенд у Шапцу.
-Аутори фотографија су селектовали радове, осмислили концепт поставке, а ми смо као творци пројекта подржали уметничку идеју - појаснила је Јелена Чеивановић, студенткиња ФДУ.
М. Ж.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa