Инфо

12. март 2020.12. мар 2020.
Редни број не доноси резултат
ВЕЛИКИ ОДЗИВ ЗА ПРИКУПЉАЊЕ
ПОТПИСА У ЗАПАДНОЈ СРБИЈИ

Редни број не доноси резултат

Током прва два дана више стотина грађана је подржало листу, а потписивање у просторијама Покрета се наставило и наредних дана
Покрет Западна Србија у уторак је почео прикупљање потписа за подршку листи “Нови тим за Шабац”. Током прва два дана више стотина грађана је подржало листу, а потписивање у просторијама Покрета се наставило и наредних дана.
-Иако смо међу првима најавили акцију прикупљања потписа, за сада нам је на располагању само један нотар. Упркос томе сви грађани који подржавају нашу листу показали су велико стрпљење, на чему смо им веома захвални. Као локални покрет немамо проблем подударања бројева са републичким листама, нити мислимо да редни број листе доноси резултат на изборима. Због тога, цивилизовано, са много разумевања, ентузијазма и стрпљења настављамо овај велики посао. Позивам све који нас подржавају да са озбиљношћу овај посао приведемо крају, уверени у исправност својих идеја и свега што радимо, рекла је Јелена Милошевић, кандидат за градоначелника Покрета Западна Србија.
Занимљиво је да листа “Нови тим за Шабац” има вероватно најстаријег симпатизера у Шапцу. Потписом их је подржао и један деведесетседмогодишњи суграђанин.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa