Инфо

12. март 2020.12. мар 2020.
Пред грађанима озбиљна понуда
ЛИСТА „НЕБОЈША ЗЕЛЕНОВИЋ – ШАБАЦ ЈЕ НАШ“ ПРЕДАЛА ПОТПИСЕ ГИК

Пред грађанима озбиљна понуда

Листа „Небојша Зеленовић - Шабац је наш“ предала је потребне потписе за предстојеће локалне изборе Градској изборној комисији.
Носилац листе и актуелни градоначелник Шапца Небојша Зеленовић рекао је том приликом да пред грађане Шапца излазе са озбиљном понудом.
- Листу чине људи који су посвећени, одговорни, посвећени и професионлни, људи који желе да заједно са мном у следеће четири године од Шапца направе најпристојније место за живот у Србији. Грађани ће 26. априла добити озбиљну понуду да ли желе да подрже овакву политику модерног и савременог Шапца који иде снажно у Европску унију, или ће дозволити да Шабац преузме организована мафија на челу са Сандоканом – истакао је Зеленовић.
Вера Марђокић Симић први пут се укључила у политички живот приступањем овој листи.
- До сада се нисам бавила политиком. Прихватила сам са задовољством позив градоначелника Зеленовића. Верујем да је обавеза свих нас који можемо да дамо свој лични допринос да изађемо мало из зоне комфора и да подржимо нешто што се до сада показало као одлично и да не препустимо град без борбе – рекла је Марђокић Симић.
На листи је и Александра Павловић.
- Нема ниједне одрживе политике и културног и било каквог напретка појединца, или друштва, без ентузијаста, људи који су спремни да оно најбоље од себе подаре и ставе у службу неког вишег циља. Тренутно виши циљ је пробудити и освестити људе. Морамо да помогнемо сваком човеку да се поново именује и слободно крене на пут остварења сопствене личности – нагласила је Павловић.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa