Инфо

21. јул 2011.21. јул 2011.
НОРВЕШКИ АМБАСАДОР ПОСЕТИО ШАБАЦ

ВЕЛИКИ ПОТЕНЦИЈАЛИ МАЛОГ ПАРИЗА

Амбасадор Краљевине Норвешке Нилс Рагнер Камсвег посетио прошлог понедељка Шабац и упознао се са историјским, привредним и културним потенцијалима овог града. Потенцијали северозападне радне зоне биће тема презентације потенцијала Шапца који ће у августу бити представљени норвешким привредницима
Амбасадор Краљевине Норвешке Нилс Рагнер Камсвег посетио је прошлог понедељка Шабац. Посета је почела у Градској кући сусретом са градоначелником Шапца Милошем Милошевићем. Градоначелник је, уз захвалност норвешком амбасадору што је прихватио позив да буде гост Шапца, истакао вишегодишњу жељу локалне самоуправе да норвешкој влади и народу представи потенцијале којима Шабац располаже.
Након упознавања са основним историјским, културним и економским карактеристикама Шапца, амбасадор Краљевине Норвешке прошетао је улицама „Малог Париза“. Током шетње градом имао је прилику да види културно-историјске знаменитости и сазна чињенице о споменицима културе којима се Шабац поноси.
Гости из Новешке присуствовали су фудбалској утакмици на мини пич терену, који су, заједно са Министарством омладине и спорта и Фудбалским савезом Србије, прошле године поклонили Шапчанима.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa