Инфо

12. март 2020.12. мар 2020.
ПОТРАГА ЗА ИЗНЕНАЂЕЊЕМ
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ - 26. коло

ПОТРАГА ЗА ИЗНЕНАЂЕЊЕМ

Раднички слабији него претходне сезоне, али је и Мачва. Важнији меч против Вождовца, Инђија шест бодова далеко
Тежак је пут пред шабачком МАЧВОМ, а терет на леђима све тежи. Када је заостатак велики на почетку пута, онда и напредак не делује тако, јер је недовољан да се суштински осети. Пораз од Звезде је апсолутно очекиван, али као што је изјавио тренер Аничић, недопустив је био недостатак жеље. Наравно да жеља није довољна да се оствари, сада већ чудо и клуб остане у елити, али без ње успеха сигурно неће и не може бити.
Далеко је нишки РАДНИЧКИ од вицешампиона и игре претходних сезона, али је свеједно квалитетнији од Шапчана и фаворит на домаћем терену. У њиховим редовима је један од најбољих стрелаца лиге Стефан Михаиловић, а у све бољој форми је зимска аквизиција из Олимпијакоса, крилни нападач Чумић. Тодоровски, Стевановић и Мелег су стандардни, као и искусни голман Петровић. Недавно су добили и новог тренера, Косановића је заменио Батак. Близу су плеј офа, али га нису осигурали још, но како желе и у Европу, морају да надокнаде минус од седам и немају избора против „црвено-црних“.
Муке и главобоље се ређају Шапчанима. Напредак постоји у односу на јесен, али је још већи код других тимова, те је сада Инђија, на бараж позицији чак шест бодова далеко, а први изнад свих црта, Јавор, чак десет. Јасно је да више нема места за киксеве, а треба и нека неочекивана радост да би се сачувала нада. Вождовац и Спартак у Шапцу не смеју понети бодове на повратку, а у плеј ауту мора бити изузетан низ, јер сви у борби за опстанак имају распоред сличне тежине до краја.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa