Инфо

23. април 2020.23. апр 2020.
Уз вас смо
АКЦИЈА:

Уз вас смо

Акцију под називом “Уз Вас Смо”, покренула је група ентузијаста, студената и доктораната из земље и иностранства. Циљ ове акције је да се пружи подршка у едукацији деци здравствених радника током њиховог школовања на даљину услед ванредног стања. Акција обједињује волонтере који организују бесплатне часове на даљину деци основног и средњошколског узраста.
-Зовем се Љубица, имам 22 године и студент сам Мастер студија на Високој пословној школи струковних студија у Новом Саду. Чим сам се сусрела по први пут са овом иницијативом, одлучила сам да се аутоматски и без размишљања одазовем на волонтетски позив .Јако ми се допада целокупна идеја ове акције која се не заснива на материјалној користи него на општој добробити о којој у оваквим, кризним ситуацијама треба ширити свест међу свим слојевима популације подједнако. Такође, ово искуство видим и као начин да радим на својим комуникацијским вештинама и способности преношења знања на друге, а да уз то добијем фидбек који ће ми пружити сатисфакцију.
Драго ми је што је ова иницијатива јако брзо заживела и попримила веће размере о чему сведоче обавештења која се могу пратити на сајту “Уз Вас Смо” иницијативе који нам ажурно даје информације о актуелностима на овом плану. Хвала свим директим и индиректним учесницима ове акције који је својим ентузијазмом и радом подржавају! Верујем да великом броју ученика ова акција омогућава да се успешно одрже на путу едукације, али их поред тога учи и једној великој моралној вредности, а то је солидарност, као битан фактор живота у заједници- истиче наша суграђанка Љубица Талировић, ућесница ове акције и додаје:
- Наши здравствени радници раде даноноћно по клиникама и одељењима интензивне неге, борећи се за животе наших суграђана, те немају довољно времена да подрже своју децу током периода школовања на даљину. Али, ми смо ту да им помогнемо у овом чину солидарности!
Више о акцији можете пронаћи на: https://sites.google.com/view/uzvassmo/po%C4%8Detna

Најновији број

11. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa