Инфо

30. април 2020.30. апр 2020.
Купачи од сада лакше до плаже

После пет деценија Савска улица добила асфалт

Без обзира на епидемију у Шапцу је настављена реализација грађевинских пројеката планираних за ову годину. Током протекле недеље асфалтирана је Савска улица у Месној заједници Мишар, дужине 400 метара, а вредност радова је 2,5 милиона динара. Ова инвестиција реализована је захваљујући пројекту “два на динар”.
-Ова деоница је једна од важнијих пројеката у Мишару. Улица излази на Савску плажу те нам је од изузетног значаја, јер долази много купача лети, а с друге стране се налази и ромско насеље. Проблем је решен за око 40 домаћинстава која су чекала асфалт више од 50 година - објаснио је председник Месне заједнице у Мишару Зоран Остојић.
Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић поручио је, да радови и живо не смеју да стану, додао је да морамо бити одговорни и солидарни једни према другима.
-Лично волим највише овакве пројекте који се раде на иницијативу грађана. Они су прикупили једну трећину новца, а град је додао две трећине. Без обзира на епидемију због које су негде смањене привредне активности, у граду се сви инфраструктурни пројекти завршавају и теку планираном динамиком. Обезбедили смо довољно новца у буџету ове године, да закључимо уговоре и да иницијативе грађана које су стигле реализујемо. Изузетно водимо рачуна да наши радници буду безбедни. Све мере су испоштоване.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa