Инфо

30. април 2020.30. апр 2020.
Добио битку против Ковида 19
ПРВИ ЗАРАЖЕНИ ОТПУШТЕН НА КУЋНО ЛЕЧЕЊЕ

Добио битку против Ковида 19

Један од четворице мушкараца, који је регистрован као први заражени коронавирусом у коцељевачком крају, успешно се опоравља и према речима команданта Штаба за ванредне ситуације Душана Илинчића завршио је болничко лечење.

–Ми смо обезбедили санитет у време полицијског часа како бисмо овог нашег грађанина вратили у Коцељеву. Водили смо рачуна да се што безбедније врати, да не буде у непотребном контакту ни са ким и сада се опоравља у кућној самоизолацији. На радост свих добро се осећа- изјавио је Илинчић и додао да су преостала три житеља ове општине код којих је потврђено присуство Ковида 19 и даље на болничком лечењу.

– Влада Републике Србије јесте почела да релаксира уведене мере али је важно да се и даље понашамо одговорно. Приметно је да у данима иза нас појединац прави проблем а не целокупно друштво. Већина се понаша у складу са ситуацијом али има и оних који занемарују препоруке епидемиолога и понашају се као да су прилике потпуно нормале- нагласио је командант општинског Штаба за ванредне ситуације.
В.Бошковић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa