Инфо

7. мај 2020.7. мај 2020.
Онлајн дружење поводом  Дана девојчица
КОМПАНИЈА СЕТ

Онлајн дружење поводом Дана девојчица

-Он лине дружење уз помоћ платформе Zоом било је прилика да девојчице охрабримо да бирају занимања која воле, да им поручимо да не постоје мушки и женски послови, већ само професионалци у послу, а да је за успех сваког посла најважнији тим који градимо- истичу у СЕТ-у
СЕТ је прошлог четвртка био домаћин ученицама ОШ „Старина Новак“ из Београда у оквиру манифестације Дан девојчица, коју традиционално организује Удружење пословних жена Србије.
-Он лине дружење уз помоћ платформе Zоом било је прилика да девојчице охрабримо да бирају занимања која воле, да им поручимо да не постоје мушки и женски послови, већ само професионалци у послу, а да је за успех сваког посла најважнији тим који градимо- истичу у СЕТ-у.
Ова манифестација има за циљ да девојчицама приближи и она занимања која се могу сматрати мушким, рекла је Оливера Поповић, потпредседница Удружења пословних жена Србије, сматрајући да су „емоција и страст коју гајима према неком послу најважнији за упсех у њему“.
Менаџерке, инжењерке, чланице СЕТ-овог тима представиле су компанију, своја занимања и све што раде, пре свега, тимски дух који посвећено негују и захваљујући којем граде пословни имиџ и идентитет.
Сетов тим представиле су Биљана Брајић, Ивана Лукић, Драгана Алемпић, Весна Мијаиловић Филиповић и Мирјана Милинковић, а ученице београдске школе интересовале су за то како су изабрале своја занимања, као и да ли је обесхрабрење био стереотип да се тим пословима углавном баве мушкарци. Део Сетовог тима био је и колега Александар Павловић.
Координаторка манифестације у ОШ „Старина Новак“, била је Наташа Мугоша, професорка српског језика, а девојчице, ученице седмог разреда ове школе, ће, верујемо, бити у прилици да своје срце пронађу у послу којим ће се бавити.
-Дружећи се на овај начин још једном смо потврдили да смо део света и да препреке не постоје, чак ни у време пандемије-тврде у СЕТУ.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa