Инфо

14. мај 2020.14. мај 2020.
Шапчани верни свом бренду
“ПРОМЕКС” НИЈЕ ИЗНЕВЕРИО СВОЈЕ КУПЦЕ

Шапчани верни свом бренду

Много је кућа у Шапцу у којима се кафа пије само ако је из „Промекса“. Када се већ оде по кафу, узме се и кикирики или неке семенке за грицкање, слаткиши за децу, а и када нешто треба да се умеси имају све што је потребно. Због провереног квалитета и повољних цена Шапчани су већ три деценије верни овој фирми. Током ванредног стања ни они нису изневерили своје купце.
-Ми углавном тргујемо прехрамбеном робом тако да није било много проблема што се тиче снабдевања. На време смо обезбедили сировине. Једино смо морали да штедимо и чувамо радну снагу да се не заразе. Набављали смо заштитна средства и делили им. Кризни период смо пребродили прилично безболно, каже Бранислав Станковић, сувласник “Промекса”.
Малопродајни објекти се свежом робом снабдевају на дневном нивоу.
“Промекс” је у петак посетио градоначелник Шапца Небојша Зеленовић. Истакао је да му је као градоначелнику част што с времена на време могу да размене информације о пословању.
-Мислим да не постоји нико у Шапцу ко није чуо за компанију “Промекс” и ко у њој, бар једном месечно, нешто не купи. Тридесет година на тржишту Шапца и овог региона показују да када имате добар план и добру организацију можете да направите фирму којом се поносе људи који у њој раде и сви Шапчани. Сувласници су део Привредног савета Града Шапца. Не постоји нико ко може боље савете да да граду од људи који 30 година у њему привређују. Функционисање фирме није поремећено ни у околностима ванредне ситуације, рекао је градоначелник и још једном апеловао и на грађане и на компаније да поштују све прописане мере, односно да носе заштитне маске у затвореном простору и да се врши дезинфекција и руку и објеката.
M.M.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa