Инфо

14. мај 2020.14. мај 2020.
РАСПИСАНА ЈАВН АНАБАВКА
ЗА СИСТЕМКО СУЗБИЈАЊЕ КОМАРАЦА

Сузбијање инсеката на време

Градска управа града Шапца је расписала Јавну набавку за услуге дезинсекције које се односе на систематско сузбијање комараца и крпеља на територији града Шапца и ближе околине у континуитету у периоду од маја до новембра 2020. године.
Рок за подношење понуда је 21. мај, а планирано је да се обави третирање одраслих форми комараца са земље и из авиона као и сузбијање крпеља.
Влада Рајчић, начелник Одељења за инспекцијске и комунално-стамбене послове града Шапца, изјавио је за Глас Подриња да је град на време расписао јавну набавку.
- И у време епидемије коронавируса, град мора да функционише. Тако смо и ове године на време кренули са припремама како бисмо се успешно изборили са комарцима у нашем крају. Очекујем да одмах по завршетку јавне набавке кренемо у акцију сузбијања комараца – рекао је Рајичић
Према његовим речима, ова јавна набавка се не односи само на запрашивање.
- Јавном набавком је предвиђено сузбијање ларви комараца на воденим површинама, баре и канали у приобаљу реке Саве укључујући и септичке јаме. Такође и сузбијање одраслих форми комараца на зеленим површинама из авиона и са земље, као и кућних форми комараца у улазима и подрумским просторијама стамбених зграда. Овим послом планирано је и сузбијање крпеља на зеленим површинама – истакао је Рајчић.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa