Инфо

4. август 2011.4. авг 2011.
ФУДБАЛ: ОДРЖАНА СКУПШТИНА ФК “МАЧВА“

ОПОЗИЦИЈА ““ НА ОБА КРИЛА

Дуго очекивана ванредна скупштина ФК „Мачве“ одржана је у суботу 30.07.2011. године на стадиону ФК “Мачве“. Једине две тачке дневног реда су биле разрешење досадашњег председника Управног одбора г. Совранија Чоњагића и именовање новог председника Управног одбора, као и избор чланова надзорног одбора
Наиме, као што је “Глас Подриња“ у више наврата писао, Агенција за борбу против корупције стала је на становиште да се г. Совраније Чоњагић налази у сукобу интереса, јер као члан Градског већа Шапца задуженог за односе са спортским клубовима, не може да обавља ниједну извршну функцију у ниједном спортском колективу, који остварује приходе из градског буџета. Поштујући ово мишљење Агенције за борбу против корупције, г.Чоњагић је пре више месеци поднео неопозиву оставку на место председника Управног одбора ФК “Мачве“, те се чекао завршетак прошлог првенства, да се оставка констатује и изабере нови човек на ово место.
Суботња ванредна скупштина ФК „Мачве“ остаће у сећању присутних скупштинара и гостију пре свега по својој краткоћи. Наиме, од отварања скупштине од стране њеног председника г. Драгојла Лазића па до њеног закључења једва да је прошло 8 минута. У тих осам минута скупштинари су једногласно изабрали за председника Управног одбора г. Драгорада Томића, дипломираног економисту из Шапца, иначе руководиоца филијале Српске банке у Шапцу. За два потпредседника су изабрани г. Совраније Чоњагић, и г. Милован Степандић познати кошаракашки тренер, који је и до сада обављао ову функцију.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa