Инфо

14. мај 2020.14. мај 2020.
НАТАЛИЈА У ВРХУ
АТЛЕТИКА: ДВОРАНСКА СЕЗОНА

НАТАЛИЈА У ВРХУ

Шапчанка трећа у Европи, четврта на планети. Остварила један од најбољих средњепругашких резултата ове сезоне. Чланица Атлеског шабачког клуба – Темо, у тренингу код Милисава Станојчића
У станци, у времену када краљица спортова, као и све дисциплине стоји чекајући и надајући се вестим о могућем почетку/наставку сезоне, уз планове о спасу онога што се спасити може у атлетици током 2020. године, шабачка атлетика добила је велико признање. Можда је тачније рећи заслужила велико признање, јер је редни број и име у овом случају само потврда великог резултата.
Средњепругашица, чланица клуба АШК Темпо НАТАЛИЈА ГРУЈИЋ званично је четврта атлетичарка планете у свом годишту, 2006. у дисциплини 1.500 метара. Висок пласман на званичној листи Светске атлетске федерације (ИААФ) коју највиши орган древног спорта издаје на крају дворанске сезоне, Наталија је заслужила резултатом од 4 минута, 44 секунде и 97 стотих делова.
Испред ње на недавно објавњеној листи су само три такмичарке, а како је најближа репрезентативка Канаде на позицији три, Грујићева је аутоматски и трећа атлетичарка Европе на 1.500 метара у 2006. годишту. Она је репрезентативка Србије у свом узрасту и члна АШК Темпа, у тренингу код Милисава Станојчића.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa