Инфо

21. мај 2020.21. мај 2020.
Прво место за тим Економске школе
Стартaп и ученичко предузетништво

Прво место за тим Економске школе

Најбољи бизнис план Шапчанки. Једанаест тимова се надметало. Жири тима Економске школе оценио као најбољу
На онлајн такмичењу средњошколаца у изради бизнис плана „Стартап и ученичко предузетништво – осмисли идеју и стави је у функцију!“ тим Економске школе “Стана Милановић” освојио је прво место. На надметању је учествовало 11 ученичких тимова који су презентовали своје пословне планове.
Победнички тим чиниле су Наташа Јанчић, Ива Петровић и Јелена Андрић, док је друго место освојио је ученик Давид Томић из Пете економске школе из Београда, а треће место поделила су два тима: Јована Илић, Миљана Митрови, Невена Стојановић из Правно-пословне школе из Ниша и Економско-трговинске школе из Зрењанина и ученички тим из ЈУ Економске школе из Бања Луке у саставу: Милица Туторић, Маријана Пеулић и Стефан Иветић.
Чланови жирија који су оцењивали пословне планове били су: Дејан Вукотић (председник Извршног одбора Агенције за осигурање и финансирање извоза Републике Србије), Марко Дубочанин (председник компаније Silver Bell Group), Стефан Јовановић (финансијски директор у Balkan Polymers Grupi), Едо Дуран (консултант у сектору за саветовање при пословним трансакцијама у ревизорској компанији Ernst & Young), проф. др Дејан Ерић, професор на ББА, др Бранко Живановић, професор на ББА и проф. др Светислав Пуновић, професор на ББА.
М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa